• Els teus especialistes en projectores des de fa més de 12 anys
Consultes

93 503 47 43

Liquidació projectors Hitachi

Li dació de projectors Hitachi Des de fa unes setmanes Hitachi, marca líder en la venda de projectors, ha deixat de vendre projectors amb el nom Hitachi i ara els vendrà com Maxell. Normalment simpre que passa això apareixen oportunitats ja que el fabricant ven els models a preus de liquidació i molt més econòmics.

Aquí tens les oportunitats amb projectors Hitachi

Oferta projector 6500 lumens El primer projector que volem destacar és el Hitachi CP-WX8650, es tracta d'un projector amb un llum molt potent de 6500 lumens d'alta definició . A més compta amb lents intercanviables. Aquest projector és perfecte per a sales de reunions amb una gran pantalla, de manera que aconseguiran una pantalla molt lluminosa. També serveix per a bars / restaurants que vulguin imatges brillants i espectaculars.
Un projector amb aquestes característiques normalment té un preu d'uns 3200 €. En aquest cas el trobaràs a un preu 1950 €.

Oferta projector 4500 lumens L'altre model destacable és el Hitachi CPEX4551 un projector amb un llum potent de de 4500 lumens a un preu de 399 €. Un projector d'aquest estil pot encaixar en molts llocs, per exemple és perfecte per a escoles que necessiten una imatge lluminosa sense necessitat d'enfosquir l'aula, també és vàlid per a empreses que tinguin un pressupost ajustat. Normalment aquest projector tindria un preu de 500-600 €.


Oferta projector làser ultracurta Finalment, un projecte de ultracurta distància làser, Hitachi LP-AW3001, perfecte per a escoles ja que no necessita substituir el llum a un preu impressionant de 999 €. Un projector Làser de ultracurta distància, tenen preus els més barats de 2400 €.

Proyector barResoluciónLúmensVentajasPrecio habitualPrecio

Aprofita aquestes oportunitats ja que es tracta d'unitats limitades i es vendran ràpidament. I recorda que estem a la teva disposició per solucionar qualsevol dubte.

Subscriu-te aquí per rebre novetats i ofertes especials
Newsletter
Segueix-nos