• Els teus especialistes en projectores des de fa més de 12 anys
Consultes

93 503 47 43

Què projector comprar per un Bar o un Restaurant?

El millor projector per a Bar / Restaurant Algunes vegades en restaurants o bars trobem projectors que donen una imatge molt apagada. Usen un projector car de Home Cinema però només aconsegueixen una imatge tènue i de colors poc definits. I això no és perquè l'amo hagi decidit estalviar en el cost de l'projector, sinó que no l'ha escollit correctament: li han assessorat malament.
Amb aquest article volem evitar que més propietaris s'equivoquin a l'hora d'invertir en un projector, i ajudar-los escollir la millor opció per al seu bar o restaurant.
Com escollir el millor projector per a un bar? Ha 2 factors bàsics a tenir en compte: · El més important és la Lluminositat, la quantitat de brillantor i intensitat de color a la imatge.
· La Resolució, que ens marcarà el grau de detall de la imatge (mín. HD, recomanat FullHD). Un projector de resolució molt alta (alta definició HD, Full HD o 4K) ens proporcionarà un grau de detall elevadíssim, però si és un model de projector per a cinema a casa tindrà poca lluminositat, i la imatge es veurà tènue i apagada. En canvi, quan volem projectar sense estar a les fosques (com passa en un bar, restaurant o hotel), el millor és centrar-se en la lluminositat de l'projector: Com més lluminositat tingui el projector més impactant serà la imatge que obtindrem. Per descomptat, hi ha projectors que uneixen les dues virtuts (com el Epson G7900U, un Full HD amb 7.000 lúmens), però clar, un Ferrari ja sabem tots que barat no és, i en la majoria de casos no cal. Per instal·lar en bars o restaurants, aconsellem els següents projectors (els hem instal·lat en molts locals i el grau de satisfacció és total):
Proyector barResoluciónLúmensAncho PantallaPrecio
OPTOMA W460STHD 720p4200Hasta 2,2m895 €
PANASONIC PT-VW540AJHD 720p5500Hasta 3m1.099 €
EPSON EB-2265UFull HD 1080p5500Hasta 3m1.390 €
PANASONIC PT-VZ580AJFull HD 1080p5000Hasta 3m1.399 €
EPSON EB-G7900UFull HD 1080p7000Hasta 4m4.100 €
A l'disposar d'una alta lluminositat i d'Alta Definició HD o Full HD, tots ells són opció excel·lent si anem a projectar futbol de Digital + o Movistar +. Com més gran vulguem fer la pantalla i com més llum hi hagi al local, més lúmens necessitarem perquè la imatge es vegi com volen els nostres clients. Quedem com sempre a la teva disposició per a resoldre dubtes, no et talls en preguntar! és el teu diners i cal amortitzar a el màxim ...
Subscriu-te aquí per rebre novetats i ofertes especials
Newsletter
Segueix-nos